11.
pasta
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Forma farmacèutica semisòlida que s'administra per via tòpica o per via oral, de més consistència que les pomades pel seu alt contingut en sòlids. [...]
|
12.
pasta
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
13.
pasta
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Part interna del formatge. [...]
|
14.
pasta
(castellà)
Font
Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f 1 [masa] pasta. Pasta de hojaldre, pasta fullada. 2 art [empaste] empastament m. 3 fam [dinero] pasta, diners m pl, calés m pl. 4 gastr [de sopa] pasta. Pasta alimenticia, pasta alimentosa (o alimentària). 5 gastr [de té, etc] pasta. 6 gràf pasta. Encuadernado en pasta, relligat en pasta. 7 [...]
|
15.
pasta
Font
Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f 1 [massa] pasta. Pasta blanca per a enganxar, pasta blanca para pegar. 2 [de farina] pasta, masa. 3 gastr pasta. Pasta alimentosa (o alimentària), pasta alimenticia. 4 gastr [pastís petit] pasta. Avui he pres un cafè i una pasta per a esmorzar, hoy he desayunado un café y una pasta. 5 [...]
|
16.
pasta
Font
Diccionari de sinònims Franquesa d'Enciclopèdia Catalana (2a edició)
1 pastat(m.), massa de coses pastades. massa. Una massa de farina i llet. pastac, pasta de paper mastegat, de fang, etc. mastec(≠ màstec i de màstic) o mastegall, pasta feta mastegant una cosa. pasterada, pasta que hom fa d'un cop a la pastera. pilot, matèria amassada formant una bola. 2 [...]
|
17.
pasta àcida
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
18.
pasta adhesiva
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
19.
pasta alimentària
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
20.
pasta alimentosa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Producte obtingut per dessecació d'una massa no fermentada feta amb farina, sèmoles de blat i aigua i emmotllat mecànicament segons formes molt diverses. [...]
|