Preparació de carn deporc, generalment espatlla, cuita a baixa temperatura durant molta estona, de manera que la carn es desfà i se separa de l'os, i esqueixada, a la qual s'afegeix salsa barbacoa. [...]
Sistema de transport escolar d'infants consistent en una fila de nens a peu conduïda per un o més adults, que els van recollint o deixant en diversos punts d'un itinerari establert que enllaça amb l'escola, seguint un horari fixat. [...]
Peix de la família dels esquàlids, que pot atènyer 2 m de llargada, amb el cos de secció triangular, les dues aletes dorsals amb una espina molt forta inserida a la part central i projectada cap endavant, i el ventre flàccid. [...]
FontDiccionari de sinònims Franquesa d'Enciclopèdia Catalana (2a edició)
. marranís, porc capat, per a engreixar. marrinxa, truja destinada a la lactància (Alc.). lletigada, conjunt de lletons. 2 Fig. brut. Manuel Franquesa i Enciclopèdia Catalana [...]