21.
farina d'alfals
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
22.
farina d'ossos
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Farina obtinguda a partir de la cocció, la dessecació i la trituració d'ossos d'animals, usada com a font de fosfat càlcic en les mescles minerals, que se subministra al bestiar i l'aviram. [...]
|
23.
farina d'ossos
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
24.
farina de carn
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Farina obtinguda a partir de la cocció, la dessecació, el desengreixament i la trituració de les restes animals d'escorxador no destinades al consum humà, que se subministra al bestiar i aporta proteïna. [...]
|
25.
farina de carn
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
26.
farina de força
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
27.
farina de força
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
Farina que conté una gran quantitat de gluten i s'estufa molt en addicionar-hi el llevat. [...]
|
28.
farina de galeta
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Pa torrat i ratllat. [...]
|
29.
farina de galeta
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
30.
farina de gluten
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Subproducte alimentós obtingut partir del gra de blat de moro, que conté entre un 40% i un 60% de proteïna bruta i un alt contingut energètic en linoleic i en xantofil·les, que se subministra amb el pinso al bestiar i l'aviram adults. [...]
|