71.
cor buit de la patata
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Cavitat més o menys gran a l'interior del tubercle de la patatera (Solanum tuberosum L.) formada pel creixement excessivament ràpid dels teixits interns o per deficiència de potassi. [...]
|
72.
cor buit de la remolatxa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Cavitat més o menys gran a l'interior de l'arrel de la remolatxa (Beta vulgaris L. var. crassa [Alef.] Helm.), que es presenta a conseqüència de la deficiència de bor. [...]
|
73.
nivell d'energia del buit
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Tecnologies de la informació i la comunicació
Energia d'un electró en repòs fora del semiconductor, en la representació del model de ^bandes d'energia^. [...]
|
74.
tinta de gravat al buit
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
75.
deformitat de peu buit var adquirida
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
76.
miopatia distal amb peu buit i arreflèxia
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
77.
llom de bacallà al pil-pil confitat al buit amb carpaccio de peus de porc i crumble de ceba
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
78.
llom de bacallà confitat al buit amb espinacs saltats a la catalana, crumble salat de ceba i xarop de moscatell
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
79.
sigma-àlgebra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Matemàtiques
Família de subconjunts d'un conjunt X, que conté X i el buit, tancada per unions numerables i complementació. [...]
llom de bacallà confitat al buit amb espinacs saltats a la catalana, crumble salat de ceba i xarop de moscatell
|
80.
pa de pita
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Pa de forma rodona o ovalada, molt prim i buit, que s'obre com una butxaca i pot omplir-se amb ingredients diversos, típic de la Mediterrània oriental i del Pròxim Orient. [...]
|