11.
peu de pivot
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Peu que el jugador en possessió de la pilota ha de mantenir en contacte amb el terra i sobre el qual es gira en fer un pivot. [...]
|
12.
porc lacat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Plat de carn de porc típic de la cuina xinesa que s'elabora rostint en un forn tires de carn, tradicionalment enfilades en un ast, que prèviament s'han untat amb una barreja de mel, espècies, tofu i salses diverses, i s'han deixat assecar. [...]
|
13.
peu dret
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Arts
Cadascun dels pals metàl·lics que marquen el perímetre de la carpa, al voltant dels quals se situa la rodada. [...]
|
14.
cop de peu de braça
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Moviment d'extensió i contracció de cames propi de l'estil de braça, efectuat simultàniament i en dos temps, l'un en sentit quasi vertical i l'altre en sentit quasi horitzontal. [...]
|
15.
un peu
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Salt executat amb el peu de darrere fora de la fixació i amb la mà de davant agafant la planxa de neu a l'altura de l'altre peu, a fi de mantenir-la a prop del cos. [...]
|
16.
jutge de falta de peu | jutge de falta de peu, jutgessa de falta de peu
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Jutge auxiliar del jutge de cadira situat al costat de la pista de joc oposat al del jutge de línia de fons, que s'encarrega d'anunciar les faltes de peu. [...]
|
17.
porc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
Mamífer domèstic de la família dels suids, de cos rabassut i potes curtes, cap gros, morro llarg i pell gruixuda, que s'explota per la carn i la pell. [...]
|
18.
cua de porc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Vareta de ferro espiraliforme situada a l'acabament d'una via, que serveix per a passar-hi la corda en el moment de començar el descens. [...]
|
19.
filet de porc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Peça de carn de porcí extra, magra i tendra, que s'estén entre les costelles i el llom. [...]
|
20.
porc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|