Resultats de la cerca bàsica: 4

Diccionaris terminològics  | Agricultura. Ramaderia. Pesca
1. litre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
 [...]
2. most de raïm parcialment fermentat procedent de raïm pansificat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Most de raïm parcialment fermentat obtingut a partir de raïm assecat al sol o a l'ombra per a la seva deshidratació parcial, amb un contingut total de sucres abans de la fermentació de 272 grams per litre, com a mínim, i amb un grau alcohòlic natural adquirit no inferior al 8%. [...]
3. vinagre de vi
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Vinagre obtingut exclusivament per la fermentació acètica del vi, amb una acidesa total expressada en àcid acètic igual o superior a 60 grams per litre. [...]
4. vi de raïm pansificat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Vi elaborat amb raïm de varietats autoritzades assecat al sol o a l'ombra per a la seva deshidratació parcial, sense augment artificial del grau alcohòlic volumètric natural, que ha de ser igual o superior al 16% o ha de tenir un contingut en sucres de 272 grams per litre com a mínim, amb un grau [...]