Resultats de la cerca frase exacta: 6

Diccionaris terminològics  | Lleure. Turisme
1. celler
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Estança, generalment subterrània, on es guarda el vi, el cava i altres begudes. [...]
2. cap de celler
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Persona que s'encarrega de l'emmagatzematge, la conservació i la distribució dels vins i les begudes alcohòliques d'un hotel o un restaurant. [...]
3. val de comanda
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Val emès per un cambrer, cuiner, etc., per obtenir un producte del rebost, del celler, etc. [...]
4. aliments i begudes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Conjunt de serveis d'un establiment hoteler relacionats amb la restauració, que està format per la cuina, el restaurant, el bar, el rebost i el celler. [...]
5. cantar un val
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Dir en veu alta els plats o les begudes demanats per un client per tal que el personal de la cuina o el celler els prepari. [...]
6. sommelier
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Persona experta en la degustació i el consum de vins, que s'ocupa de seleccionar els vins i, en general, d'elaborar la carta de vins i altres begudes del restaurant o de l'establiment on ofereix els seus serveis, de tenir cura de l'emmagatzematge i la conservació dels vins al celler i d'aconsellar [...]