Resultats de la cerca frase exacta: 23

Diccionaris terminològics  | Agricultura. Ramaderia. Pesca
1. moscatell de gra menut
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Cep conreat tradicionalment a la Mediterrània des de l'època grecoromana, poc vigorós, que s'adapta bé a qualsevol zona. [...]
2. peu menut
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
 [...]
3. xatrac menut
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
 [...]
4. moscatell de gra menut
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
1. Cep conreat tradicionalment a la Mediterrània des de l'època grecoromana, poc vigorós, que s'adapta bé a qualsevol zona.2. Raïm blanc produït pel cep moscatell de gra menut, de maduració primerenca, petit, compacte i amb els grans petits i dolços.3. Vi elaborat amb raïm moscatell de gra menut [...]
5. sumoll blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
1. Cep originari de la península Ibèrica, poc vigorós.2. Raïm blanc produït pel cep sumoll blanc, de maduració primerenca, menut, compacte i amb els grans petits i esfèrics.3. Vi elaborat amb raïm sumoll blanc, lleuger i de color pàl·lid. [...]
6. garnatxa roja
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
1. Cep originari de Catalunya, resultat d'una mutació de la garnatxa negra, que s'adapta bé als climes secs.2. Raïm negre produït pel cep garnatxa roja, de maduració primerenca, menut, compacte, piramidal i amb els grans mitjans, esfèrics i de color rogenc.3. Vi elaborat amb raïm garnatxa roja. [...]
7. airén
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
1. Cep originari de la Manxa, mitjanament vigorós i productiu. 2. Raïm blanc produït pel cep airén, de maduració primerenca, menut, esponjat i amb els grans mitjans i molt dolços, que s'utilitza preferentment per a fer destil·lats.3.Vi elaborat amb raïm airén, poc àcid i amb un grau alcohòlic alt. [...]
8. pedro ximenes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
1. Cep conreat tradicionalment al sud-est de la península Ibèrica, molt sensible a les malures.2. Raïm blanc produït pel cep pedro ximenes, menut, compacte i amb els grans mitjans, esfèrics, molt llisos i translúcids.3. Vi dolç elaborat exclusivament amb raïm pedro ximenes, de color fosc, que se [...]
9. bosc de rebrot
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
 [...]
10. xarel·lo
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
1. Cep conreat tradicionalment a Catalunya, sobretot a la regió del Penedès, resistent a la secada. 2. Raïm blanc produït pel cep xarel·lo, de maduració primerenca, menut, compacte i amb els grans mitjans, esfèrics, dolços i amb la pell dura.3. Vi elaborat amb raïm xarel·lo, amb cos, una mica àcid [...]
Pàgines  1 / 3 
Pàgina  1  2  3  Següent >>