1.
tomata
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tomàquet. tomata borda Morella vera. [...]
|
2.
tomata
Font
Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f reg agr → tomàquet [...]
|
3.
bacallà amb coulis de tomata
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
4.
salsitxes amb salsa de tomata
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
5.
pernil ibèric i pa torrat amb tomata
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
6.
anxoves de la casa i torrades amb tomata
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
7.
tomàtec
Font
Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m reg agr → tomata [...]
|
8.
tomàtic
Font
Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m reg agr → tomata [...]
|
9.
tomàtiga
Font
Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f reg agr → tomata [...]
|
10.
tomàquet
Font
Diccionari de sinònims Franquesa d'Enciclopèdia Catalana (2a edició)
Cp. tomata, tomaca, tomàtic o tomàtec, tomàtiga (noms dialectals del tomàquet) cirerol, tomàquet petit i rodó. Manuel Franquesa i Enciclopèdia Catalana [...]
|