61.
buquet
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Combinació d'aroma, sabor i tacte d'un vi. [...]
|
62.
fusteny -a
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que ha agafat gust de bota. Un vi fusteny. [...]
|
63.
resaigües
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Vi que s'obté tractant la brisa amb aigua. [...]
|
64.
trepitjador -a
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que trepitja. Persona que trepitja raïms per fer vi. [...]
|
65.
vínic -a
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que ocorre en el vi. Alcohol vínic. Vinater 1. [...]
|
66.
arreplega
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acció d'arreplegar; l'efecte. L'arreplega de dades per a un atles lingüístic. fer arreplega Fer provisió, reunir en certa quantitat. Fer arreplega de blat, de farina, de vi, de diners. [...]
|
67.
aiguardent
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Beguda alcohòlica obtinguda per destil·lació del vi, de la sidra i d'altres líquids fermentats. Aiguardent de Valls. Aiguardent anisat. aiguardent de canya Aiguardent obtingut de la melassa fermentada del sucre de canya. [...]
|
68.
bordeus
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Vi de la regió de Bordeus. Un bordeus blanc, negre. [...]
|
69.
borrell
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Forat de la bota per on s'aboca el vi. [...]
|
70.
enrancir
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fer tornar ranci. Esdevenir ranci. Aquest vi s'ha enrancit. [...]
|