21.
espagueti
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta alimentosa de farina de forma cilíndrica molt llarga i prima. [...]
|
22.
nogat
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta de farina, de mel i de nous cuita al forn. [...]
|
23.
pilater pilatera
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que prepara la pasta per a la fabricació de paper. [...]
|
24.
remàstegues
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta que ha quedat agafada a les parets de la pastera. [...]
|
25.
tallarina
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta alimentosa de farina en forma de cinta llarga i estreta. [...]
|
26.
capimoca
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta feta amb cap i moca de peix, emprada com a esquer. [...]
|
27.
dentifrici -ícia
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que s'empra per a netejar les dents. Pasta dentifrícia. Substància dentifrícia. [...]
|
28.
emprimació
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acció d'emprimar; l'efecte. Pasta o pintura emprada per a emprimar. [...]
dentifrici -ícia
|
29.
esponjat
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta ensucrada esponjosa feta amb clara d'ou i suc de llimona. [...]
|
30.
tortel·lini
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Anella de pasta alimentosa de farina farcida de carn o de verdura. [...]
|