Resultats de la cerca frase exacta: 6

Diccionari de la llengua catalana
1. farcir
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Omplir de carn trinxada i d'altres ingredients (un ocell, un pastís, etc.). Van farcir un gall dindi. Un braç de gitano farcit de crema. Omplir fins a l'atapeïment. Ha farcit el vestit de guarniments. [...]
2. farciment
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acció de farcir; l'efecte. Allò amb què es farceix alguna cosa. Val més el farciment que el gall. [...]
3. encotonar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
4. praliné
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta feta d'ametlles, d'avellanes o de nous, amb sucre i mel, utilitzada sovint per a farcir bombons i pastissos i per a fer-ne torrons. [...]
5. pastís 1
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Massa de farina i d'oli o mantega, ensucrada o salada i aromatitzada, cuita al forn, que se sol guarnir o farcir amb crema, fruita, carn trinxada, etc. [...]
6. trufa 2
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Dolç petit i rodó, elaborat a base de nata batuda i xocolata fosa i recobert de xocolata ratllada, que es menja ben fred. Barreja de nata batuda i xocolata fosa que s'empra en pastisseria per a farcir pastissos.  [...]