Resultats de la cerca bàsica: 33.475

Diccionari de la llengua catalana
11. salami
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embotit cru, assecat i fumat, fet amb mescla de carn de porc, de boví i cansalada. [...]
12. embotit
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acció d'embotir; l'efecte. Budell, bufeta o embolcall sintètic, farcit de carn, generalment de porc, capolada. [...]
13. carbonada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
14. fotjar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
El porc, el senglar, furgar la terra amb el morro. [...]
15. gambajó
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cuixa de porc. [...]
16. porquim
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Vianda de porc. [...]
17. rellom
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Filet de porc. [...]
18. bacó
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Penca de porc salada. Cansalada viada. Porc 1 1. [fem. bacona] Persona que és bruta físicament o moralment.  [...]
19. donja
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embotit fet amb carn del coll del porc, típic d'Andorra. [...]
20. xoriço
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tros curt de budell farcit de carn principalment de porc, adobada amb sal i pebre vermell dolç i picant. Gamba vermella. [...]
Pàgines  2 / 3.348 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>