Resultats de la cerca bàsica: 33.418

Diccionari de la llengua catalana
11. embotit
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acció d'embotir; l'efecte. Budell, bufeta o embolcall sintètic, farcit de carn, generalment de porc, capolada. [...]
12. carbonada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fornada de carbó. Carn de porc, de vedella o de bou cuita a la brasa, sobre carbó. Meconi 1.  [...]
13. fotjar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
El porc, el senglar, furgar la terra amb el morro. [...]
14. gambajó
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cuixa de porc. [...]
15. porquim
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Vianda de porc. [...]
16. rellom
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
17. bacó
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Penca de porc salada. Cansalada viada. Porc 1 1. [fem. bacona] Persona que és bruta físicament o moralment.  [...]
18. xoriço
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tros curt de budell farcit de carn principalment de porc, adobada amb sal i pebre vermell dolç i picant. Gamba vermella. [...]
19. donja
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embotit fet amb carn del coll del porc, típic d'Andorra. [...]
20. salsitxa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tros d'embotit fet amb un budell prim omplert de carn de porc picada i assaonada, delimitat per lligats. salsitxa de Frankfurt Salsitxa cuita i fumada feta amb carn de porc, de boví o amb una barreja d'ambdues. [...]
Pàgines  2 / 3.342 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>