91.
fonyegar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fonyar (la pasta d'un formatge) dins la formatgera perquè no surti ullat. [...]
|
92.
formatjar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fer formatge. [...]
|
93.
panqueque amb pernil dolç, formatge, botifarra i ou dur
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
94.
bacó amb formatge
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
95.
baguet amb formatge
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
96.
calamars amb formatge
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
97.
cireres amb formatge
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
ratlladora
f. [LC] [ED] Làmina acanalada de llauna o d'acer inoxidable amb forats de vores alçades i tallants emprada per a ratllar pa, formatge, etc. |
98.
croquetes de formatge
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
99.
daus de formatge
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
100.
entrepà de formatge
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|