71.
llesca de sobrassada amb mel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
72.
mató amb mel i nous
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
73.
mató i mel del Montsec
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
74.
mel i mató de Queralbs
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
75.
nata amb nous i mel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
76.
nous amb nata i mel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
77.
quallada amb mel i nous
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
78.
electuari
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Preparació farmacèutica feta amb pólvores, polpes, etc., barrejades amb mel, xarop o un altre component, formant una massa pastosa. [...]
|
79.
brescam
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Bresca sense mel. [...]
|
80.
mel·lificar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Les abelles, fer mel. [...]
|