Resultats de la cerca frase exacta: 916

201. pasta farcida de salmó amb pesto
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
202. pasta fresca amb gambes i pesto
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
203. pasta fresca amb peix i marisc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
204. pasta fresca amb tripa de bacallà
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
205. pasta fresca variada a la carbonara
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
206. camembert
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Formatge elaborat amb llet de vaca, de pasta blanca i cremosa, originari de Camembert. [...]
207. empanar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embolcar (carn o altra vianda) amb pasta de pa per coure-la després al forn. [...]
208. olivada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
209. casca
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Coca circular amb un forat al mig, feta de pasta ensucrada i untada d'ou.  [...]
210. cobrent
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que no deixa transparentar les capes de color subjacents, s'aplica a una pasta pictòrica. [...]
Pàgines  21 / 92 
<< Anterior  Pàgina  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  Següent >>