121.
conill a la cassola amb albergínia
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
122.
conill de bosc a la caçadora
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
123.
conill de camp aromatitzat amb xocolata
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
124.
conill farcit de panses i pinyons
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
125.
costelletes de conill amb patates emmascarades
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
126.
llom de conill farcit de prunes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
127.
femeró
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Porció petita de fems. Lloc on el conill diposita els fems. [...]
|
128.
escarranxes
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Espai entre les dues cames obertes. El conill se li va escapar passant-li per les escarranxes. [...]
|
129.
lepòrids
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Família de mamífers de l'ordre dels lagomorfs que comprèn el conill i la llebre. Individu d'aquesta família. [...]
|
130.
arròs de conill amb múrgoles i cargols
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|