171.
bull 2
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Botifarra feta del budell ample, farcida principalment de carn magra. [...]
|
172.
corbet
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Vèrtebra de porc i la carn que hi ha adherida. [...]
|
173.
encarnatiu -iva
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que causa la creixença de carn nova en una ferida. [...]
|
174.
estopós -osa
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Relatiu a l'estopa. Estopenc . Carn estoposa. Bacallà estopós. [...]
cansalada
|
175.
faldeta
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn de la falda o del ventre d'un animal. [...]
|
176.
fritura
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Guisat de carn i freixura fregida amb patates o moniatos. [...]
|
177.
xarcuter xarcutera
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Venedor d'embotits, conserves, etc., especialment de carn de porc. [...]
|
178.
xixina
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn picolada. fer xixines una cosa Fer miques una cosa. [...]
|
179.
bitè
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Individu pertanyent al bestiar de llana. Carn del bestiar de llana. [...]
|
180.
donja
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embotit fet amb carn del coll del porc, típic d'Andorra. [...]
|