191.
espagueti
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta alimentosa de farina de forma cilíndrica molt llarga i prima. [...]
|
192.
nogat
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta de farina, de mel i de nous cuita al forn. [...]
|
193.
pilater pilatera
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que prepara la pasta per a la fabricació de paper. [...]
|
194.
remàstegues
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta que ha quedat agafada a les parets de la pastera. [...]
|
195.
tallarina
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta alimentosa de farina en forma de cinta llarga i estreta. [...]
ravioli
m. [HO] [LC] Petita peça quadrada de pasta de farina farcida de carn o de verdura. |
196.
empastar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cobrir, omplir, de pasta. Restaurar (una dent afectada per la càries) amb un material plàstic. Aplicar un bon gruix de pintura (sobre alguna cosa). Convertir (una substància pulverulenta) en pasta afegint-hi aigua o un altre líquid. [...]
|
197.
capimoca
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta feta amb cap i moca de peix, emprada com a esquer. [...]
|
198.
dentifrici -ícia
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que s'empra per a netejar les dents. Pasta dentifrícia. Substància dentifrícia. [...]
|
199.
emprimació
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acció d'emprimar; l'efecte. Pasta o pintura emprada per a emprimar. [...]
|
200.
esponjat
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta ensucrada esponjosa feta amb clara d'ou i suc de llimona. [...]
|