Resultats de la cerca frase exacta: 131

101. bessó 1
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn d'un fruit de clofolla, especialment de l'ametlla. Ametlla, de llavor única o doble, d'una varietat comercial destinada a l'elaboració de torrons o a ésser torrada. Moll d'un os. Part essencial d'alguna cosa. [...]
102. coca torrada amb tomàquet natural, espinacs, panses i formatge
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
103. torrada amb escalivada, anxoves i formatge de cabra gratinat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
104. torrada amb pebrots al forn i seitons en vinagre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
105. torrada de pa de pagès amb escalivada i anxoves
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
106. torrada de pa de pagès amb pernil de gla
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
107. cacau
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
lleugerament torrada i parcialment fermentada, principal ingredient de la xocolata. [...]
108. torrada amb anxoves del mar Cantàbric confitades i pebrot escalivat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
109. torrada amb escalivada i anxoves gratinada amb formatge de cabra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
110. pernil de gla amb coca torrada de Can Morè i tomàquet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  11 / 14 
<< Anterior  Pàgina  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  Següent >>