51.
boral
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pólvores fines, blanques i astringents, compostes de borat i tartrat d'alumini, usades pels dermatòlegs. [...]
boral
m. [MD] Pólvores fines, blanques i astringents, compostes de borat i tartrat d'alumini, usades pels dermatòlegs. |
52.
tosquirar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tondre, esquilar. Escapçar (brots, plantes, herbes). Retallar (la moneda) per aprofitar-ne els retalls. [...]
|
53.
carpaccio de gambes amb vinagreta d'herbes fresques
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
54.
carré de cabrit al forn amb herbes provençals
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
55.
daus de filet de bou marinat amb herbes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
56.
filet de porc senglar amb aroma d'herbes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
57.
financier d'herbes amb consomé de fruites vermelles
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
58.
opilions
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Ordre d'aràcnids de potes caminadores molt llargues i fines, carnívors i preferentment higròfils. Individu d'aquest ordre. [...]
|
59.
hemipelàgic -a
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Format per l'acumulació d'organismes pelàgics i de partícules detrítiques fines, per sota dels 200 metres de profunditat. Dipòsit hemipelàgic. [...]
|
60.
herbaci -àcia
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Relatiu o pertanyent a l'herba o a les herbes. Amb aspecte o amb característiques d'herba. Plantes herbàcies. Format per herbes. Vegetació herbàcia. [...]
|