121.
enllepolir
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Atreure (algú) per mitjà de quelcom d'apetitós, de seductor, amb afalacs. Algú, acostumar-se a alguna cosa pel plaer que hi troba. El xicot s'enllepolia amb les torrades sucades amb mel. [...]
|
122.
amanida de formatge de cabra gratinat amb mel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
123.
bacallà amb salsa agredolça de taronja i mel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
124.
bacallà gratinat amb crema de mel i espinacs
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
125.
bacallà sobre llit de ceba confitada amb mel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
126.
costelles de xai rostides amb mel i taronja
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
127.
espatlla de xai rostida amb mel i comí
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
128.
filet de porc ibèric amb salsa de mel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
bresca
|
129.
llom de bacallà ajoarriero amb salsa de mel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
130.
mesclum amb llamàntol i vinagreta de mel especiada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|