71.
herbat -ada
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cobert d'herba. Un terreny herbat. Camp sense conrear ple d'herbes. [...]
|
72.
nieller
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Garbell per a separar el blat de la niella i altres herbes. [...]
|
73.
glíptic -a
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Relatiu o pertanyent a l'art de gravar les pedres fines. [...]
|
74.
pinc
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embarcació de vela, semblant al xabec però de línies menys fines. [...]
|
75.
carpaccio de gambes amb vinagreta d'herbes fresques
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
76.
carré de cabrit al forn amb herbes provençals
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
77.
daus de filet de bou marinat amb herbes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
78.
filet de porc senglar amb aroma d'herbes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
79.
financier d'herbes amb consomé de fruites vermelles
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
80.
diascordi
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Electuari estomacal i astringent fet de fulles seques d'escordi i altres herbes. [...]
acorar2
v. tr. [IT] Repassar (el cànem pentinat) amb una pinta de pues molt primes i fines. ![]() |