81.
nieller
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Garbell per a separar el blat de la niella i altres herbes. [...]
|
82.
amanida d'herbes de marge amb formatge de cabra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
83.
assortiment de verdures fresques amb perfum d'herbes aromàtiques
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
84.
carré de xai al forn amb verduretes i herbes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
85.
dau de salmó fumat amb crema àcida d'herbes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
86.
escamarlans amb caviar de salmó i amanida d'herbes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
87.
lasanya de cabra de mar amb oli d'herbes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
88.
llamàntol escaldat amb oli aromatitzat amb alls i herbes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
89.
molls amb guisat de verdures i oli d'herbes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
90.
bocelles
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pinces fines proveïdes d'una paleta a l'extrem oposat a les dues puntes. [...]
|