201.
pasta farcida de salmó amb pesto
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
202.
pasta fresca amb gambes i pesto
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
203.
pasta fresca amb peix i marisc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
204.
pasta fresca amb tripa de bacallà
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
205.
pasta fresca variada a la carbonara
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
206.
camembert
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Formatge elaborat amb llet de vaca, de pasta blanca i cremosa, originari de Camembert. [...]
camembert
m. [HO] Formatge elaborat amb llet de vaca, de pasta blanca i cremosa, originari de Camembert. |
207.
empanar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embolcar (carn o altra vianda) amb pasta de pa per coure-la després al forn. [...]
|
208.
olivada
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta feta d'olives trinxades i condimentada amb oli d'oliva, sal i espècies. [...]
|
209.
casca
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Coca circular amb un forat al mig, feta de pasta ensucrada i untada d'ou. [...]
|
210.
cobrent
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que no deixa transparentar les capes de color subjacents, s'aplica a una pasta pictòrica. [...]
|