Resultats de la cerca frase exacta: 916

161. pastós -osa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que forma com una pasta, semblant a la pasta per la seva consistència tova, agafatosa, suau. Una substància pastosa. [...]
162. bastela (pasta de full farcida de colomí, ametlles i espècies, empolsada de sucre i canyella)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
163. pastat 1
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
164. injecció de pasta de tefló de la trompa d'Eustaqui
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
165. pasterada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta que es fa d'un cop a la pastera. Pasta mal aplicada. Porció de calç i d'arena que es pasta d'una vegada. Combinació, preparació, etc., no reeixida. Qui vols que se la mengi, aquesta pasterada? [...]
166. caneló
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Rotlle de pasta de farina farcit, cobert de salsa i gratinat. Rectangle de pasta de farina per a fer un caneló. [...]
167. tortell
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pastís de pasta fullada o una altra pasta, en forma de cèrcol, amb pinyons i fruita confitada o farcit de nata, de massapà, de cabell d'àngel, de crema, etc. En heràld., borlet que envolta el cap de moro. [...]
168. pastador 1
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Lloc on es pasta. [...]
169. crespell
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Bunyol prim de pasta dolça. [...]
170. amanida de pasta amb salsa rosa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  17 / 92 
<< Anterior  Pàgina  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  Següent >>