131.
fornada
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Quantitat de pa, de terrissa, etc., que es cou d'una vegada en un forn. Promoció 2 2 . [...]
|
132.
pastador 2 pastadora
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que pasta. Màquina que, en l'elaboració del pa, permet de pastar la farina i l'aigua mecànicament. [...]
|
133.
raïssos
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Rosegons. Aquest tros de pa, acaba-te'l: no facis raïssos. Deixes de menjar. Els raïssos, els donarem al quisso. [...]
|
134.
durum (pa de pita enrotllat i farcit de tires de carn marinada i verdures)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
135.
apanar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Proveir de pa. [...]
|
136.
lújula
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pa de cucut. [...]
|
137.
panfigo
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pa de figues. [...]
|
138.
rumbell
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Crostó de pa. [...]
|
139.
llesques de pa de pagès
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
140.
pa amb tomàquet i anxoves
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|