1.
pa de pita
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Pa de forma rodona o ovalada, molt prim i buit, que s'obre com una butxaca i pot omplir-se amb ingredients diversos, típic de la Mediterrània oriental i del Pròxim Orient. [...]
|
2.
pa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
3.
pa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Aliment fet de farina pastada amb aigua, amb sal o sense, sotmesa a fermentació, i cuita al forn. [...]
|
4.
pa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Producte resultant de la cocció d'una massa constituïda per una barreja de farina de blat, aigua, sal i llevat, després de sotmetre-la a un procés de fermentació per aconseguir una esponjositat més o menys accentuada segons el tipus de pa i els costums de cada lloc. [...]
|
5.
pa alís
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències socials
Pa sense llevat. [...]
|
6.
pa anglès
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
7.
pa àzim
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
8.
pa àzim
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Pa fet sense llevat. [...]
|
9.
pa blanc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
10.
pa bregat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|