1.
amanir
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Afegir un o més condiments a una menja per donar-li olor o fer-la més saborosa. [...]
|
2.
coure en blanc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Coure al forn una pasta sense amanir, en un motlle fondejat generalment amb llegums secs, els quals es retiren abans d'acabar la cocció. [...]
|
3.
empebrar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Amanir amb pebre. [...]
|
4.
especiar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Amanir amb espècies. [...]
|
5.
salar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Amanir amb sal. [...]
|
6.
salpebrar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Amanir amb salpebre. [...]
|
7.
amaniment
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Acció i efecte d'amanir. [...]
|
8.
adobar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Amanir un menjar amb un adob. [...]
|
9.
amaniment
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Producte que serveix per a amanir. [...]
|
10.
escabetx
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Adob fet amb vi o vinagre, fulles de llorer i altres ingredients, per a amanir el peix i altres menges. [...]
|