Resultats de la cerca frase exacta: 564

Diccionaris terminològics
1. vi caixer
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Vi ritualment pur, elaborat segons els costums tradicionals jueus. [...]
2. vi gris
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Vi rosat, de color ataronjat grisenc, obtingut per l'aplicació del procediment de fabricació del vi blanc a raïms negres. [...]
3. vi d'arròs
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Beguda alcohòlica obtinguda per fermentació de l'arròs. [...]
4. vi
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Beguda obtinguda per la maceració d'herbes remeieres amb suc de raïm fermentat, que s'utilitza per a tractar afeccions diverses. [...]
5. vi
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
6. vi
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
7. vi
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Beguda natural que s'obté de la fermentació alcohòlica total o parcial de most de raïm sa i madur. [...]
8. vi
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
9. vi
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Producte obtingut exclusivament per fermentació alcohòlica, total o parcial, de raïm fresc, trepitjat o no, o de most de raïm. [...]
10. vi de cereal xinès
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Beguda alcohòlica tradicional de la Xina, de gust suau i dolç, que s'obté de la fermentació d'un cereal, generalment arròs, melca, mill o blat. [...]
Pàgines  1 / 57 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>