21.
hipogalàctia
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Insuficient secreció de llet. [...]
|
22.
subexposició
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Arts
Exposició insuficient, que redueix la brillantor i el contrast de la imatge i provoca la pèrdua de detall en les àrees més fosques. [...]
|
23.
hipoquília
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Insuficient secreció de suc gàstric. [...]
|
24.
hipohormònic -a
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Que presenta una insuficient activitat hormònica. [...]
|
25.
hipopigmentació
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Trastorn consistent en una pigmentació insuficient. [...]
|
26.
tècnica de McGoon
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Reconstrucció plàstica d'una vàlvula mitral insuficient, quan la insuficiència és deguda a la ruptura d'una corda de la valva posterior provocada per una plicatura. [...]
|
27.
infantilisme per hipoalimentació
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Infantilisme degut a alimentació insuficient, adés total, adés qualitativa (manca de carn, de vitamines, especialment la A, etc.). La hipoalimentació actua a través del sistema endocrí. [...]
|
28.
xoc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Estat agut d'abatiment profund, caracteritzat per una irrigació sanguínia insuficient, descens de la tensió arterial i distribució anormal del cabal cardíac, causat per una forta commoció física o psíquica. [...]
|
29.
xoc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Estat agut d'abatiment profund, caracteritzat per un reg sanguini insuficient, una baixada de la tensió arterial i una distribució anormal del cabal cardíac, com a conseqüència d'una forta commoció. [...]
|
30.
hiposteatòlisi
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Desdoblament insuficient dels greixos en el procés de la digestió. [...]
|