Resultats de la cerca frase exacta: 565

Diccionaris terminològics
111. vi blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
112. vi negre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
113. vi rosat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
114. vi d'agulla gasificat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Vi d'agulla amb un grau volumètric total no inferior al 9%. [...]
115. vi de finca qualificada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Vi inclòs dins d'una denominació d'origen protegida i produït en un territori determinat d'una extensió inferior a la del terme municipal, d'on resulten vins amb característiques qualitatives especials i que s'obté per un procés d'elaboració en celler que assegura la qualitat del raïm en la [...]
116. vi de l'any
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Vi elaborat amb el raïm de la collita del mateix any en què es consumeix. [...]
117. vi de la casa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Vi recomanat per un restaurant que té una bona relació qualitat-preu. [...]
118. vi de producció biodinàmica
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Vi elaborat d'acord amb les prescripcions específiques reconegudes per als productes de l'agricultura biodinàmica. [...]
119. vi de producció integrada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Vi elaborat d'acord amb les prescripcions específiques reconegudes per als productes de l'agricultura integrada. [...]
120. vi de raïm pansificat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Vi elaborat amb raïm de varietats autoritzades assecat al sol o a l'ombra per a la seva deshidratació parcial, sense augment artificial del grau alcohòlic volumètric natural, que ha de ser igual o superior al 16% o ha de tenir un contingut en sucres de 272 grams per litre com a mínim, amb un grau [...]
Pàgines  12 / 57 
<< Anterior  Pàgina  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  Següent >>