111.
vi blanc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
112.
vi negre
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
113.
vi rosat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
114.
vi d'agulla gasificat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Vi d'agulla amb un grau volumètric total no inferior al 9%. [...]
|
115.
vi de finca qualificada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Vi inclòs dins d'una denominació d'origen protegida i produït en un territori determinat d'una extensió inferior a la del terme municipal, d'on resulten vins amb característiques qualitatives especials i que s'obté per un procés d'elaboració en celler que assegura la qualitat del raïm en la [...]
|
116.
vi de l'any
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Vi elaborat amb el raïm de la collita del mateix any en què es consumeix. [...]
|
117.
vi de la casa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Vi recomanat per un restaurant que té una bona relació qualitat-preu. [...]
|
118.
vi de producció biodinàmica
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Vi elaborat d'acord amb les prescripcions específiques reconegudes per als productes de l'agricultura biodinàmica. [...]
|
119.
vi de producció integrada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Vi elaborat d'acord amb les prescripcions específiques reconegudes per als productes de l'agricultura integrada. [...]
|
120.
vi de raïm pansificat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Vi elaborat amb raïm de varietats autoritzades assecat al sol o a l'ombra per a la seva deshidratació parcial, sense augment artificial del grau alcohòlic volumètric natural, que ha de ser igual o superior al 16% o ha de tenir un contingut en sucres de 272 grams per litre com a mínim, amb un grau [...]
|