Resultats de la cerca frase exacta: 80

Diccionaris terminològics
1. soia sencera
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Gra de soia cuit, que conté aproximadament un 20% de greix, afegit al pinso per a aportar energia i proteïna al bestiar i l'aviram. [...]
2. client pesant
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Tecnologies de la informació i la comunicació
Client que, en una arquitectura client-servidor, processa autònomament un gran volum d'informació en comparació amb el volum que li processa el servidor al qual es connecta. [...]
3. servidor pesant
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Tecnologies de la informació i la comunicació
Servidor que, en una arquitectura client-servidor, processa un gran volum d'informació en comparació amb el volum que processen autònomament els clients que s'hi connecten. [...]
4. bola de greix
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Veterinària
Preparat alimentós consistent en un conglomerat de llavors i greix de forma generalment rodona que se subministra als ocells en llibertat a l'hivern com a substitutiu del menjar que no poden trobar a la natura. [...]
5. destralada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Esport
Cop defectuós en què el bastó toca a terra abans de l'impacte, de manera que la bona recorre una distància molt curta. [...]
6. aflorament de greix
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Aflorament produït per una recristal·lització de la mantega de cacau, després que s'hagi fos i desplaçat des de l'interior a la superfície com a conseqüència de fluctuacions en la temperatura o d'un temps d'emmagatzematge massa llarg, que dona a la capa blanquinosa superficial un tacte suau. [...]
7. greix
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
8. mantellina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Tel greixós que cobreix les vísceres del porc, usat en cuina i xarcuteria per a embolicar farciments. [...]
9. soia sencera
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
10. soia sencera
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Gra de soia cuit, que conté aproximadament un 20% de greix i que se subministra amb el pinso al bestiar i l'aviram, i aporta energia i proteïna. [...]
Pàgines  1 / 8 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  Següent >>