1.
bolet amarg
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
[...]
|
2.
podridura amarga
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Infecció, produïda per fongs, que comunica un gust amarg a la fruita, especialment a les pomes i peres. [...]
|
3.
podridura amarga de la poma
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Alteració fisiològica de la poma que es manifesta pel desenvolupament de petites taques a l'epidermis i que dona gust amarg a la polpa. [...]
|
4.
cabernet sauvignon [sauvignon: fr]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
1. Cep originari de la regió occitana de Bordeus, resultat de l'encreuament de cabernet franc i sauvignon blanc, vigorós i productiu.2. Raïm negre produït pel cep cabernet sauvignon, mitjà, irregular i amb els grans petits, esfèrics i amb moltes llavors de gust amarg.3. Vi elaborat amb raïm [...]
|