Resultats de la cerca frase exacta: 4

Diccionaris terminològics  | Agricultura. Ramaderia. Pesca
1. bolet amarg
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
2. podridura amarga
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Infecció, produïda per fongs, que comunica un gust amarg a la fruita, especialment a les pomes i peres. [...]
3. podridura amarga de la poma
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Alteració fisiològica de la poma que es manifesta pel desenvolupament de petites taques a l'epidermis i que dona gust amarg a la polpa. [...]
4. cabernet sauvignon [sauvignon: fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
1. Cep originari de la regió occitana de Bordeus, resultat de l'encreuament de cabernet franc i sauvignon blanc, vigorós i productiu.2. Raïm negre produït pel cep cabernet sauvignon, mitjà, irregular i amb els grans petits, esfèrics i amb moltes llavors de gust amarg.3. Vi elaborat amb raïm [...]