41.
cohotel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Establiment hoteler que pertany a diversos propietaris, els quals en cedeixen la gestió a una empresa externa especialitzada i es reserven generalment el dret d'allotjar-s'hi durant un període determinat de l'any. [...]
|
42.
bo
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Document mercantil amb valor econòmic o informatiu que permet obtenir prestacions o serveis pagats per endavant, com ara el lloguer d'un cotxe, l'allotjament en un hotel, el consum d'àpats en un restaurant, etc. [...]
|
43.
menjador
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Sala d'un hotel o un restaurant on se serveixen els àpats. [...]
|
44.
establiment de turisme d'interior
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Allotjament turístic situat en el nucli antic d'una població amb característiques similars a un hotel o un hotel apartament, que ha de ser de construcció anterior a l'any 1940 o estar catalogat pels seus valors patrimonials historicoartístics. [...]
|
45.
hoteler -a
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Relatiu o pertanyent als hotels. [...]
|
46.
guia hotelera
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Economia. Empresa
Directori d'establiments hotelers d'una ciutat, una regió, un país, etc., que generalment conté la categoria, la ubicació i els serveis complementaris que ofereixen. [...]
|
47.
sistema de gestió hotelera
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Sistema operatiu de gestió específic per a automatitzar les funcions i els serveis d'un hotel. [...]
|
48.
vestíbul
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Sala gran a l'entrada d'un hotel on hi ha la recepció i la consergeria. [...]
|
49.
pastisser | pastissera
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Persona que elabora els pastissos i la rebosteria que se serveixen en un hotel o un restaurant. [...]
|
50.
pastisseria
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Secció de la cuina d'un hotel o un restaurant que s'encarrega dels pastissos i la rebosteria. [...]
|