21.
llet aromatitzada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
22.
llet aromatitzada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Llet a la que han estat afegides substàncies aromàtiques. [...]
|
23.
llet blava
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Llet que, per acció de bacteris (sobretot pseudomones cianògens), s'ha alterat i ha adquirit una coloració blava. [...]
|
24.
llet búlgara
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Llet fermentada per acció del lactobacil búlgar. [...]
|
25.
llet càlcica
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Llet a la qual hom addiciona lactat càlcic, que fa que la caseïna coaguli finament, i esdevé de fàcil digestió gàstrica i d'efectes antifermentatius. Preconitzada per Moll, tingué un entusiasta defensor en Roig i Raventós. [...]
|
26.
llet certificada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
27.
llet cítrica
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Llet acidificada amb àcid cítric. [...]
|
28.
llet clorhídrica
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Llet acidificada amb 5 ml d'una solució decinormal d'àcid clorhídric per cada 100 ml de llet. [...]
|
29.
llet completa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
30.
llet concentrada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|