41.
llet evaporada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Llet esterilitzada i parcialment concentrada. [...]
|
42.
llet fermentada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Llet modificada per acció microbiana o de ferments làctics, com en els iogurts. [...]
|
43.
llet fortificada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Llet enriquida amb nata o albúmina d'ou. [...]
|
44.
llet gelificada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
45.
llet homogeneïtzada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
46.
llet homogeneïtzada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Llet en què els glòbuls de greix han estat reduïts a dimensions molt petites, per la qual cosa és de fàcil digestibilitat. [...]
|
47.
llet irradiada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Llet tractada amb raigs ultraviolats, en què ha resultat augmentat el contingut en vitamina D. [...]
|
48.
llet maltejada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Llet barrejada amb farines dextrinomaltejades i deshidratada. [...]
|
49.
llet materna
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
50.
llet materna
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Llet produïda per una dona i que no ha estat tractada. [...]
|