81.
mares del vi
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
82.
presa de vi
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Acció que consisteix a treure una mica de vi d'una bota per fer-ne un tast. [...]
|
83.
rotllet de vi
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Dolç en forma de rotlle elaborat amb farina, oli o sagí, clavell d'espècia, vi blanc i sucre. [...]
|
84.
segment hepàtic VI
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Un dels dos segments del sector portal lateral dret, que correspon a l'angle anterior i dret del fetge. [...]
|
85.
tap de vi
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
86.
vi d'agulla
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
87.
vi d'agulla
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
88.
vi d'agulla
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Producte obtingut a partir de vi, de vi nou en procés de fermentació, de most de raïm o de most de raïm parcialment fermentat, sempre de varietats autoritzades, que assoleix una pressió deguda al diòxid de carboni endogen no inferior a 1 bar ni superior a 2,5 bars i que té un grau alcohòlic [...]
|
89.
vi de base
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
90.
vi de base
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|