51.
establiment hoteler
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Allotjament turístic en què es pot fer estada en habitacions o apartaments a canvi del pagament d'un preu, i que ofereix d'altres serveis sota un règim de funcionament que inclou la neteja diària de totes les unitats d'allotjament i de les altres dependències. [...]
|
52.
departament d'aliments i begudes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Departament d'un hotel que s'encarrega de gestionar els serveis del rebost, el restaurant, el bar i el servei d'habitacions. [...]
|
53.
cap de celler
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Persona que s'encarrega de l'emmagatzematge, la conservació i la distribució dels vins i les begudes alcohòliques d'un hotel o un restaurant. [...]
|
54.
cap de celler
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Treball
Persona que s'ocupa de l'emmagatzematge, la conservació i la distribució dels vins i les begudes alcohòliques en un hotel o un restaurant. [...]
|
55.
cadena hotelera
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Entitat que agrupa un conjunt d'establiments hotelers independents o que pertanyen a una mateixa empresa. [...]
|
56.
director d'aliments i begudes | directora d'aliments i begudes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Persona que s'encarrega de planificar i coordinar les activitats que tenen lloc en els departaments d'un hotel relacionats amb l'oferta de restauració. [...]
|
57.
director d'allotjament | directora d'allotjament
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Persona que s'encarrega de planificar i coordinar les activitats que tenen lloc en els departaments d'un hotel relacionats amb l'oferta d'allotjament. [...]
|
58.
tarifa corporativa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Tarifa especial que acorda una agència de viatges o un hotel amb una empresa determinada per a l'ocupació de vols o habitacions per als seus empleats o convidats. [...]
|
59.
cap de sala
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Treball
Persona que organitza els serveis del menjador d'un establiment i rep els clients, els condueix a la seva taula i pren nota de la comanda. [...]
|
60.
equipament hoteler
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Conjunt de la maquinària i les instal·lacions funcionals de què disposa un establiment hoteler. [...]
|