Resultats de la cerca frase exacta: 72

Diccionaris terminològics
41. cohotel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Establiment hoteler que pertany a diversos propietaris, els quals en cedeixen la gestió a una empresa externa especialitzada i es reserven generalment el dret d'allotjar-s'hi durant un període determinat de l'any. [...]
42. bo
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Document mercantil amb valor econòmic o informatiu que permet obtenir prestacions o serveis pagats per endavant, com ara el lloguer d'un cotxe, l'allotjament en un hotel, el consum d'àpats en un restaurant, etc. [...]
43. menjador
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Sala d'un hotel o un restaurant on se serveixen els àpats. [...]
44. establiment de turisme d'interior
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Allotjament turístic situat en el nucli antic d'una població amb característiques similars a un hotel o un hotel apartament, que ha de ser de construcció anterior a l'any 1940 o estar catalogat pels seus valors patrimonials historicoartístics. [...]
45. hoteler -a
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Relatiu o pertanyent als hotels. [...]
46. guia hotelera
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Economia. Empresa
47. sistema de gestió hotelera
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Sistema operatiu de gestió específic per a automatitzar les funcions i els serveis d'un hotel. [...]
48. vestíbul
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Sala gran a l'entrada d'un hotel on hi ha la recepció i la consergeria. [...]
49. pastisser | pastissera
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Persona que elabora els pastissos i la rebosteria que se serveixen en un hotel o un restaurant. [...]
50. pastisseria
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Secció de la cuina d'un hotel o un restaurant que s'encarrega dels pastissos i la rebosteria. [...]
Pàgines  5 / 8 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  Següent >>