Resultats de la cerca bàsica: 189.663

Diccionaris terminològics
91. jarret de vedella amb figues seques
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
92. turnedó amb coulis de figues seques
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
93. figues de coll de dama amb anís
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
94. pastís de figues amb xarop de gerds
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
95. pastís de formatge de Maó amb figues
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
96. terrina de foie-gras amb melmelada de figues
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
97. pa d'abella
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Compost de pol·len, mel i diversos enzims afegits per les abelles, que es produeix per fermentació dins les cel·les del rusc, el qual és la font principal d'alimentació de les cries i les abelles joves. [...]
98. pa d'herba
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Massa de terra compacta, de forma prismàtica o rectangular, recoberta de plantes herbàcies, generalment gramínies i lleguminoses precultivades en viver fins a assolir l'estat complet de maduresa, o recuperada in situ, que es trasplanta per formar una gespa o un prat. [...]
99. arayes (pa de pita farcit amb ingredients diversos)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
100. pa d'espècies
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Pa fet amb farina de sègol, mel i espècies, emprat com a vehicle medicamentós. [...]
Pàgines  10 / 18.967 
<< Anterior  Pàgina  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Següent >>