1.
confitar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Coure un aliment submergit en oli o en un altre greix a temperatura molt suau, de manera que s'estovi sense agafar color. [...]
|
2.
confitar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
3.
confitar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Conservar els aliments mitjançant la substitució del suc natural per una solució concentrada de sucre, en el cas de la fruita, o mitjançant la cocció lenta en un greix animal o vegetal que fa de medi de conservació, en el cas de la carn i el peix. [...]
|
4.
confitar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Substituir el suc natural de certs aliments, generalment fruita, per una solució concentrada de sucre per tal de prolongar-ne la conservació. [...]
|