Resultats de la cerca frase exacta: 551

Diccionaris terminològics
11. carn picada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Carn que ha estat triturada en fragments molt petits mitjançant aparells mecànics. [...]
12. carn PSE
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Carn de color rosa pàl·lid, molt humida i tova, amb un pH àcid degut a l'acumulació d'àcid làctic en el múscul, que indica l'estrès que ha sofert l'animal en els moments anteriors al sacrifici. [...]
13. carn reposada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Carn un cop desapareguda la rigidesa cadavèrica, en la qual es produeixen modificacions químiques, fisicoquímiques, histoquímiques, histològiques i organolèptiques. [...]
14. carn repugnant
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
15. carn sangonosa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Carn infiltrada de sang a causa d'un dessagnament defectuós o d'un traumatisme o una lesió. [...]
16. carn vermella
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Carn que presenta un color vermell quan és crua i més fosca quan es cuina. [...]
17. carn viva
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
En una ferida, una plaga, etc, carn que té sensibilitat. [...]
18. acabament de carn
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
19. carn desossada mecànicament
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Carn separada dels ossos de l'animal per procediments mecànics, generalment després de l'especejament, i destinada a l'elaboració de productes alimentaris. [...]
20. embotit de carn
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
Pàgines  2 / 56 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>