Resultats de la cerca frase exacta: 652

Diccionaris terminològics
101. formatge de pasta cuita
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
102. formatge de pasta dura
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
103. formatge de pasta filada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge que s'obté amb la quallada un cop feta, introduïda en aigua a 80-90 graus, agitada i refredada. [...]
104. formatge de pasta premsada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
105. formatge de pasta semicuita
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge en el procés d'elaboració del qual la temperatura de la quallada arriba a 40-42 graus. [...]
106. formatge de pasta tova
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
107. formatge de pasta tova
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge humit i tou, de coagulació enzimàtica que, un cop coagulat, es talla de manera que mantingui el màxim de xerigot i, amb ajuda de la temperatura i l'escorregut, retingui prou humitat. [...]
108. formatge de pasta virada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
109. pasta a l'acetat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
110. pasta al sulfit neutre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
Pàgines  11 / 66 
<< Anterior  Pàgina  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  Següent >>