71.
antitoxina bovina
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Anticossos produïts en immunitzar una vaca, que s'utilitzen en immunoteràpia passiva en persones sensibilitzades a les proteïnes de cavall. [...]
|
72.
blarney [en]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta ferma i gust dolç, generalment presentat amb forma arrodonida, originari d'Irlanda. [...]
|
73.
taleggio [it]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta tova i crosta rentada, originari de la zona de Bèrgam, a la Llombardia. [...]
|
74.
bramul
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
Crit de la vaca. [...]
|
75.
appenzell [de]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma i cuita, amb gust afruitat, originari del cantó històric suís d'Appenzell. [...]
|
76.
colby
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta cremosa i gust suau i lleugerament dolç, originari de la ciutat nord-americana de Colby. [...]
|
77.
emmental
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta dura i compacta i amb grans ulls, originari de la vall suïssa d'Emmental. [...]
|
78.
esrom
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada semidura, textura flexible, gust lleugerament àcid i presentat amb forma rectangular, originari de Dinamarca. [...]
|
79.
stichelton [en]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge blau fet amb llet crua de vaca, de textura mantegosa i gust suau però intens, originari de la regió anglesa de Nottinghamshire. [...]
|
80.
fontina
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta dura cuita, amb gust dolç i delicat, originari de la vall d'Aosta, als Alps italians. [...]
|