11.
xurrasco de vedella amb fines herbes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
12.
estofat de porc senglar amb fines herbes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
13.
salmó amb fines herbes a la papillota
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
14.
costella de porc amb fines herbes i guarnició
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
15.
broqueta de filet de bou amb salsa de fines herbes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
16.
raviolis amb fines herbes i salsa de bolets amb foie-gras
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
17.
tortel·linis de mató i espinacs amb salsa de fines herbes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
18.
rémoulade [fr]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Salsa semblant a la maionesa, a la qual s'afegeix mostassa, cogombrets, tàperes i fines herbes, típica de la cuina francesa. [...]
|
19.
entrecot amb herbes a la graella
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
20.
manat d'herbes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Ramet d'herbes aromàtiques, principalment llorer, farigola i julivert, que s'afegeix a un menjar durant la cocció per a fer-lo més saborós. [...]
|