Resultats de la cerca frase exacta: 195

Diccionaris terminològics
51. mozzarella [it]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fresc típic de la cuina italiana, elaborat originàriament amb llet de la femella del búfal i actualment també amb llet de vaca, de pasta tendra, blanca i compacta, de sabor dolç i lleugerament acidulat, que es conserva amb el propi sèrum i es presenta en forma de bola. [...]
52. agar amb sang i cervell i cor
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Medi de cultiu de microorganismes que conté agar, sang i infusions de cervell de vedella i cor de vaca. [...]
53. pròvola
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca o de búfala, de pasta fresca semidura, presentat amb forma esfèrica o oblonga, originari de la zona meridional d'Itàlia. [...]
54. kaixkaval
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca o d'ovella, de pasta dura, textura granulosa i gust suau quan és jove, i fort i picant quan és vell, originari de Bulgària. [...]
55. provolone
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca o de búfala, de pasta premsada dura i amb gust de vegades una mica picant, que se sol presentar en peces grosses de forma esfèrica o oblonga, originari d'Itàlia. [...]
56. vedell | vedella
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la vida
Cria de la vaca, de menys d'un any. [...]
57. eixugar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
58. wakametawe
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Got de terrissa en forma de vaca, propi de la cultura maputxe. [...]
59. pichi wakametawe
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Metawe petit de terrissa en forma en vaca, propi de la cultura maputxe. [...]
60. chaource [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta tova i amb la pell florida. [...]
Pàgines  6 / 20 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>