61.
presentació de dades
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la Terra
Grup d'operacions que té per finalitat elaborar productes per a visualitzar i comunicar la informació, típicament en forma de mapes. [...]
|
62.
tall
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Divisió de la quallada enzimàtica en grans, la dimensió dels quals dependrà de la mena de formatge que es vulgui elaborar. [...]
|
63.
planificador de mitjans | planificadora de mitjans
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Economia. Empresa
Professional d'una agència de publicitat o d'una central de mitjans encarregat d'elaborar l'estratègia i la planificació de mitjans. [...]
|
64.
exercici comptable
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Economia. Empresa
Període de temps que serveix de referència per a dur a terme l'obligació d'elaborar els estats comptables que exigeixen les lleis. [...]
|
65.
exercici comptable
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Economia. Empresa
Període de temps que serveix de referència per a dur a terme l'obligació d'elaborar els estats comptables que exigeixen les lleis. [...]
|
66.
pressionar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Elaborar jugades d'atac molt seguides contra l'equip adversari en el transcurs d'una fase determinada d'un partit o una partida. [...]
|
67.
kataïfi
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Fideu molt fi típic de Grècia i d'altres països de l'est del Mediterrani, que s'utilitza per a elaborar dolços i postres. [...]
|
68.
pèl de cabra blanca
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Arts
Pèl d'Oreamnos americanus emprat per les poblacions indígenes del nord-oest dels Estats Units per a elaborar teixits, sovint en combinació amb altres fibres. [...]
|
69.
procediment culinari
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Conjunt de les operacions que es realitzen, seguint un mètode preestablert, per a elaborar un menjar, fins a l'obtenció d'un resultat determinat. [...]
|
70.
brífing
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Economia. Empresa
Reunió que té l'objectiu d'informar detalladament sobre les característiques d'un producte o un servei a fi d'elaborar una estratègia publicitària efectiva. [...]
|