21.
pell de porc espí
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Aspecte de les lesions de la pell en la ictiosi hystrix. [...]
|
22.
porc senglar de crinera
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Zoologia
[...]
|
23.
secret de porc ibèric
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Peça de l'especejament del porc ibèric situada entre l'espatlla i la cansalada, a la regió interna, de forma plana i allargada i uns 300 gr de pes, amb molt de greix intramuscular, molt gustosa. [...]
|
24.
sorpresa de porc ibèric
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Peça de carn del porc ibèric que es correspon al múscul temporal de l'animal, pesa uns 80 gr, té forma ovalada, color vermell intens i és fibrosa. [...]
|
25.
porc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|
26.
catxipanda (samfaina amb carn de porc)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
27.
empelt de pell de porc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
28.
rinopitec de cua de porc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|
29.
porc marí
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|
30.
porc esqueixat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Preparació de carn de porc, generalment espatlla, cuita a baixa temperatura durant molta estona, de manera que la carn es desfà i se separa de l'os, i esqueixada, a la qual s'afegeix salsa barbacoa. [...]
|